Джулиана Гани и Илиян Найденов най-сетне съобщиха голямата новина, относно пола на бебчето, което очакват съвсем скоро. Момче или момиче? - това е въпроса, който вълнува техните последователи от няколко месеца насам. Двойката разкри, че са получили над 10 хиляди индивидуални запитвания във всичките им социални мрежи.

Е... отговорът вече е ясен! Джулиана и Илиян очакват момченце! Голямата вест те съобщиха с видео, което публикуваха в канала си в Youtube.

От клипчето става ясно, че "тайната на годината" е разкрита още преди месец, на домашно парти, на което са присъствали близки и приятели на двойката. 

Илиян пука черен балон с отговора, а в следващите секунди започва да подскача радост, след като разбира, че първото му дете ще бъде момче. 

Илиян и Джулиана публикуваха и специален апел към всичките си почитатели за предстоящите празници: "Бъдете щастливи, бъдете добри, бъдете себе си! Обичайте се и не позволявайте на негативните хора да развалят собственото ви щастие" - пишат бъдещите родители.