Пловдив определено ще попадне в графата "любими градове" на холивудската звезда Джерард Бътлър. След като известният шотландски актьор се разходи в центъра на европейската столица, той реши да обогати посещението си и показа колко е добър не само с актьорството, но и с музикалните си заложби.

В известен пловдивски ресторант той направи страхотно шоу на перкусии и събра погледите на минувачите.

Джерард Бътлър е бил изключително отзивчив и позитивен, като се е снимал с целия персонал.

 

След това, заедно с приятели похапнали обилно, като заложили на средиземноморска кухня - лаврак, скариди, калмари, сьомга, агнешко, свински ребра, салати, брускети. За десерт актьорът си е поръчал огромна вкусна мелба.

Много пловдичани успяха да видят любимеца си отблизо, а най-верните му почитателки успяха да запечатат срещата и с прекрасни снимки

 

В подлеза между Капана и Стария град той се снимал с Анжела Антонова. „Животът е велик! Срещата е случайна, поканата за снимка също. А гербът и Лъвът, така гордо позират зад нас, че снимката е шедьовър!“, написала развълнуваната пловдивчанка.

Друга пловдивска хубавица – Ralialis, се е снимала с него на площад „Стефан Стамболов“. „С любимия ми актьор“, е написала тя в Instagram.

Джерард Бътлър е у нас за снимките на третия епизод от екшън поредицата „Код Олимп”, за които се говори, че ще продължат няколко месеца в студията на Ню Бояна. Той отново ще влезе в ролята на Майк Банинг, като действието в третия филм от поредицата ще се развива на борда на самолет. В лентата ще му партнират Ник Нолти, Джейда Пинкет Смит и Морган Фрийман. Актьорът е в България заедно със своето куче Шушка, което осинови при миналото си гостуване в родината ни. ​