След като изящно се вписа в светския и спортния живот в София през миналата седмица, Джерард Бътлър вчера покори и Пловдив. Известният шотландски актьор се разходи в центъра на европейската столица, пише PlovdivTime.bg.

В подлеза между Капана и Стария град той се снимал с Анжела Антонова. „Животът е велик! Срещата е случайна, поканата за снимка също. А гербът и Лъвът, така гордо позират зад нас, че снимката е шедьовър!“, написала развълнуваната пловдивчанка.

Друга пловдивска хубавица – Ralialis, се е снимала с него на площад „Стефан Стамболов“. „С любимия ми актьор“, е написала тя в Instagram.

Бътлър е в България за снимките на лентата с работно заглавие „Падналият ангел“, която ще се прожектира в киносалоните през 2019 г. Другите звезди, които участват във филма, са Морган Фрийман и Пайпър Поберо.

Шотландският актьор е популярен сред световната публика с ролите си в „300“, „Бърлога на крадци“, „Смъртоносен противник“, „Код: Олимп, Фантомът от Операта“, "Код: Лондон", "Боговете на Египет" и "Рокенрола".