Да се тагнеш от „W Gardеn“! Снощи това бе възможно само за по-предвидливите – тези , които са си направили резервация преди месец . Е, и за тези , чието присъствие е задължително за ВИП партитата.  Опашка се изви пред входа на новия клуб, а желаещите да влязат в „обетованата земя“ надвишаваха значително възможностите на заведението. Някои от гостите без резервации чакаха близо два часа, преди да успеят да си намерят място. Пред ВИП входа пък бе като автосалона в Женева, а от лъскавите коли слизаха още по-лъскави дами.

Оупън партито започна малко преди полунощ с изпълнение на сексапилните цигуларки Венда и Венета.  След това балерините от „Versus“ нажежиха страстите. Повечето от гостите гледаха с жадни погледи към прохладния басейн, но така и не успяха да се топнат вътре, тъй като него имаше поставена подвижна сцена.  Близо хиляда души успяха да влязат в новата „Градина на удоволствията“ , а повечето посрещнаха там и първите лъчи на слънцето. Сред ВИП персоните бе и примата на "Пайнер" Цветелина Янева.

Ето и част от гостите , които не пропуснаха да се тагнат от „W GARDEN“

Вилиана Гергова и Марина Тракова

И разбира се, обичайните заподозрени за партита Данчо Секса и Гергана Генкова

Собственикът на автокъща Любомир Енев

Венцислава Тафкова и компания

Теодора Карагяурова

Кристина Кръстева и приятелят й Васил

Христина Личканова с прятелка

Габриела Якуб

Ваня Красимирова и Кристина Радулова

Сред гостите бяха забелязани също Кирил Търев с приятелката му Гергана Добревска, волейболните национали Чочо Пенев и Николай Къртев и собствениците на ресторант "Будас" Будеви.

Още новини и снимки от pool партитата в W GARDEN очаквайте в TrafficNews.bg!

TrafficNews.bg