Българският професионален тенисист и пловдивчанин Димитър Кузманов, с прякор Мико, избра да отпразнува 26-тия си рожден ден  под тепетата. За своя личен празник, той събра голяма компания, състояща се от гости от София и Пловдив. 
 
За голямата вечер Димитър Кузманов избра най-големия парти комплекс в града на седемте тепета и в България - 5points.bg. Старт на купона бе даден в клубния оазис W Garden, където за доброто настроение на всички посетители се погрижиха DJ MILEN & DJ VASKO C.
 
 
 
Компанията привлече внимание още с влизането си в клуба. Акцент в стайлинга на мъжкото съсловие бяха стилни бели ризи, с които те не пропуснаха да се щракнат в свежарска снимка. 
 
 
Почерпката продължи в най-актуалната дискотека в града - Bushido Club. На специално резервираното сепаре се вдигнаха куп наздравици за здравето на рожденика, стотици салфетки летяха във въздуха, а специални поздрави за Мико Кузманов вървяха на видео стената в клуба. 
 
 
 
 
Димитър Кузманов е в Пловдив. Семейството на майка му е изцяло свързано със спорта, като дядо му е един от основателите на тенис спорта в Пловдив, е бил състезател и дългогодишен треньор по тенис в Тенис Клуб „Локомотив. През годините Димитър Кузманов се утвърждава като състезател, спечелил много национални и международни турнири. Той е шампион на България в различните възрастови групи и е участник в Националните отбори на България, включително отборът за Купа Дейвис.