Д-р Анастасия Чокоева направи пълна промяна със себе си. Известната дерматоложка отряза дължината на косата си и смени цвета, като мина от отбора на блондинките. 

Клиенти и последователи на докторката останаха изумени от новата й визия, но по-голямата част от тях с две ръце одобряват промяната. 

Ето какво написа д-р Чокоева към кадъра, който сподели в социалните мрежи:

“Всичко, което искаш е от другата страна на страха” Не помня кой го е казал, но е бил адски прав! Зоната на комфорт, не е нищо повече от онази невидима бримка, която държи крилете на порива ни завързани. Срязвайки я, с невиждана сила ще усетите, че сте способни на чудеса от храброст. Бримката ще се превърне в малка черна точка, далече в хоризонта, която с лекота може да смажете дори с пръст!
Ако единственото сигурно нещо е промяната, преживявайте я всеки ден! Предизвиквайте себе си! Разширявайте границите на своята допустимост. В един момент, с лекота ще разберете, че нищо не е такова, каквото изглежда, че собствените ви граници са едни илюзорни бариери, които лесно може да пречупите! И ще заживеете по-леко и по-свободно! А.. и ще ви хареса."

Д-р Анастасия Чокоева завършва медицинското си образование през 2011 г. в Медицински университет - Пловдив. Интересите ѝ са насочени в областта на педиатричната дерматология, дермато-онкология и хирургия и естетичната дерматология. Д-р Чокоева е водещ изследовател във вътреуниверситетски, междукатедрен научен проект във връзка с дисертационния си труд, и съизследовател в международни изследователски групи в Германия, Италия и САЩ. През януари 2018 г. защитава дисертацията си, с което придобива и образователна степен PhD. Притежава сертификати от международни и национални обучения в областта на естетичната дерматология - дермални филъри, ботулинов токсин и работа с лазерни системи. Член е на Българско дерматологично дружество, Български лекарски съюз и International Dermoscopy Society.