Плейметката Златка Димитрова отпразнува с пищно тържество 31-я си рожден ден. Злати получи много букети и подарци, а специални гости бяха Кристина Патрашкова и фолк певицата Таня Боева. Рожденичката беше облечена във войнишка рокля. Ето какво написа и красавицата във фейсбук профила си, послучай празника:

"Обичайно хората си правят равносметки по празници. На рождения си ден бих искала да говоря за благодарностите, разочарованията, грешките, изпитанията и победите. През изминалата година ми се случиха най-невероятни неща, символизиращи полюсни емоции. Благодарна съм за грешките, чрез които успях да науча много. Благодарна съм, че срещнах много чистосърдечни и добри души по пътя си до тук. Срещнах две много добро сърца, който винаги подринасят за каузите. Вие вече сте част от моето сърце. Благодаря ви ( а как ми се искаше да спомена имената ви, но няма да го направя, знам, че това трябва да остане инкогнито, по ваша искане) 

Миналата година по същото време бях с детенце...Въпреки случилото се нещастие, смея да кажа, че Бог ми прати сили и вече съм стабилна и добре. Искам да благодаря на хората, които застанаха до мен в трудните ми моменти. На най-добрите ми приятелки Злати Демирова и Ивайла Тодорова за безпрекословната подкрепа. Щастлива съм, че моя любим е неотлъчно до мен, напук на грозните и цинични писаници и злите езици, които копнеят да ни видят разделени.

Щастлива съм, че семейството ми е здраво. Горда съм, че сбъднах още една своя мечта. Фондацията ми е вече реалност и се превръща във все по-мощен и голям извор на надеждата. През изминалата година съдбата ме събра и с още две широки и добри сърца, които са неотлъчно до мен в благородните дела. Искам да благодаря и на Милен Ванчев, който се грижи за официалната ми страница, когато аз отсъствам и съм ангажирана. И на Вас искам да благодаря. Че Ви има и сте човечни, и сте добри. Поклон пред всички милостиви и великодушни хора ! А аз ще продължавам да вървя по пътя си. Взимам всичко добро в багажа. Останалото не ме интересува."

Oще новини ТУК

TrafficNews.bg