Коледният дух тази година очевидно е пристигнал на крилете на любовта, защото доста пловдивчанки са получили мечтания годежен пръстен в нощта на Бъдни вечер. В социалните мрежи масово се сменят статуси от „необвързан/а” на „сгоден/а/”,  много от щастливите дами не пропускат да покажат диаманта, който краси безименния им пръст. 

Зам.-кметът по образованието Стефан Стоянов е направил предложение на любимата си Христина, с която са заедно от години и имат прекрасна дъщеря. Младата дама смени жълтите павета на столицата за калдъръма в Капана, но очевидно се чувства добре под тепетата.

Пръстен с диамант в Коледната нощ е получила и известната пловдивска зъболекарка Цвета Аврамова. Красивата брюнетка, по която въздишат доста пловдивчани, е казала „Да” на приятеля си Васил Вангелов. Състезателят по киокушин карате е една от големите надежди на АСК „Тракия” и бе сред номинираните за Спортист на Пловдив.

 

Известният животновъд Иван Чалъков също зарадва дамата на сърцето си – Пламена Бахчеванска. Двамата са заедно от доста време и през 2017 година ще узаконят връзката си. „Най –красивата Коледа в живота ми! Ти ми даде този пръстен, а аз обещанието , че винаги ще те обичам”, написа чаровната блондинка в профила си.

 

Огромен букет за рождения й ден и скрит в него годежен пръстен. Това вероятно ще е най-запомнящата се Коледа в живота на асеновградчанката Христина Великова, която също вчера смени статуса си, след като каза "Да" на любимия си Петко. 

 

Семпъл и изключилно елегантен годежен пръстен получи пловдивчанката Наталия Герцова. Без да се замисли, тя каза "да" на приятеля си Тома Шатров. Двамата живеят в Лондон, но сватбата със сигурност ще бъде под тепетата. 

Младата служителка на  компанията ПИМК Виктория Стефанова вероятно скоро ще смени фамилията си с Божкова след като на Коледа получи годежен пръстен с диамант от приятеля си - Димитър Божков. Бъдещият лекар изненадал половинката си в полунощ. 

Екипът на TrafficNews.bg отправя най- искрени пожелания за вълшебни празници на щастливите двойки!

TrafficNews.bg