Дженифър Лопес и Бен Афлек са се опитали да оправят отношенията си, но бракът на двойката е приключил от месеци. Според източници те са разделени от март, но Афлек е „много привързан към Дженифър".

Слуховете за раздялата на двойката се появиха през май, след като Афлек забележимо отсъстваше до Джей Ло на големи събития на червения килим - като Met Gala, на която тя беше съпредседател тази година.

Той също така не я придружи на премиерата на новия ѝ филм за Netflix "Атлас". По-късно Лопес отмени турнето си „This Is Me...Live", за да си вземе почивка, „за да бъде с децата, семейството и близките си приятели".

„Аз съм напълно отчаяна и опустошена от това, че ви разочаровах", каза тя на феновете си в своя бюлетин „On the JLo".

„Моля, знайте, че не бих направила това, ако не чувствах, че е абсолютно необходимо", добави тя, обещавайки да се реваншира на феновете си, пише Vesti..

Още през май източник каза на Page Six, че Афлек е „дошъл на себе си" за краткотрайния си брак с Лопес и иска да го прекрати.

Но освен няколкото покрити от папараци излизания в Лос Анджелис - и присъствието на двойката на дипломирането на едно от децата на Афлек - Джей Ло наскоро посети Италия и Франция сама на ваканция и според съобщенията Афлек е преместил всичките си вещи от тяхното брачно имение, докато тя отсъствала.

Освен това се твърди, че продават дома си само година след като са го купили. Представителите на двойката не коментират.

В неделя Афлек беше забелязан да посещава дома на бившата си съпруга Дженифър Гарнър.