Ходещото Свето Евангелие, по- известно като Благо Джизъса, се появи в Инстраграм с нова татуировка.  Този път обаче футболистът на Рубин /Казан/ не е продължил с цитатите от Библията, я се е насочил към далеч по-романтичен татус, посветен на новата му любима Есмер. Въпреки , че по снагата на Благой Георгиев почти не е останало свободно място  от икони и библейски сюжети, той все пак е успял да намери няколко ивици на кожа на бедрото и прасеца си, върху които е татуирал името на руската танцьорка . Като влюбен седмокласник той е изписал на глезена си Blagoy+ Esmer , украсявайки го със розови сърчица. Изпуснал е да напише само = ВНЛ /вечна незабравима любов/ , но това най-  вероятно ще стане в последствие. На бедрото му пък се е появил голям надпис с името на Есмер , затворено в пурпурно сърце.

Рускинята също не е останала по-назад – на дясната й ключица се е появила надпис Blagoy.  В този ред на мисли можем само да предполагаме, каква ще е  новата татуировка на бившата приятелка на футболстта- ученичката със звучното българско име Куини –Алис Николова.

В началото на тази година бившият  национал Благой Георгиев попадна в класация на сайта Сhampionat.com за най-татуираните футболисти в руската Премиер Лига. Той няколко пъти публично се е клел, че ще спре с татуировките, но изкуството явно надделява.  

Омерова е европейска шампионка по танго, а през 2013 г. е участвала и на световното в Аржентина. Благодарение на пластичната хирургия, дамата го докарва на далечна прилика с   Анджелина Джоли, но  за сравнение и дума не може да става. 

Попаденията му сред нежния пол, които според злите езици, са значително повече, головете му през последните години, разбиха имиджа му на отдаден на религията човек и го сложиха в редиците на столичните плейбои. За пореден път обаче футболистът твърди , че е открил любовта на живота си и публично поиска ръката на Есмер. Както се казва  to be continued! 

TrafficNews.bg