След успешната си актьорска игра в култовия български сериал "Под прикритие", в който изигра дясната ръка на мафиота Иво Андонов (Захари Бахаров), пловдивският бизнесмен и собственик на "Планет клуб" Владимир Вишански отново ще изгрее на екраните. 

Той ще бъде част от новия сезон на пълнометражния филм "Революция X", който е продължение на сериала "Революция Z".

В него Вишански ще си партнира с едни от най-големите имена в родния шоубизнес - Димитър Бербатов, Гери-Никол, Стефка Янорова, Георги Кадурин, Мона Гочева, Иван Тишев, Иван Иванов, Диляна Попова, Бойко Кръстанов и Башар Рахал. 

Вече се завъртя и официалния трейлър на филма, който всички ще могат да гледат на големия екран на 6 април, когато е и премиерата му.



Интересното е, че актьорската кариера на пловдивския бизнесмен започва съвсем случайно. И той, както актьорите, първо отива на кастинг, чете реплики пред камера и разбира по телефона, че е избран за ролята. В началото на Вишански му било много трудно да застане пред камери и разбира, че актьорството е сложна мисия.  Най-трудния му момент от снимките в "Под прикритие" е била сцена от втория епизод, когато е трябвало да скочи от една лодка в друга, като стреля с пистолет по лодкаря.

В началото на месеца, Владимир Вишански известен със "survivor" приключенията си пое нова глътка адреналин и се отдаде на традиционни забавления в арабските емирства. Този път ни изненада с лов на соколи, което е древна традиция по тези места и хоби, което струва много пари. Пловдивчанинът избра и още едно вълшебно преживяване - нощувка под открито небе в пустинята.