Бившето гадже на Лудия репортер – Александра Богданска се появи на страниците на новия календар на Cristian of Roma. Това е първия професионален ангажимент на Богданска след тежката раздяла, която преживя. 

Проектът на компанията е озаглавен „Усещане за коса” и общо дванадесет модела застанаха пред обектива на маестро Дилян Марков. Мис национален отбор по баскетбол- Александра Богданска, само преди месец бе замесена в голям скандал с бившето си гадже Даниел Петканов.

Припомняме, че личният живот на Александра бе изнесен на показ, след като Лудият репортер я заподозря в изневяра. Последва вълна от коментари в медийното пространство и редица критики. Въпреки всичко, Алекс се възстанови и се обърна с усмивка и чувство за хумор към ситуацията. Чарът й и елегантният й сексапил украсяват празничния месец декември на календара на Cristian of Roma.

Параолимпиецът Михаил Христов също се включи в снимките на актуалния проект на фирмата - традиционния годишен календар на компанията. Творческият директор на фирмата и ръководител на проекта, стилистът Маурицио Пироло – Маури, отреди за всеотдайния лекоатлет най-романтичния месец в годината – май.

Четиринадесет от топ стилистите на Christian оf Roma пресъздадоха феерия от цветове, прически и иновации. „Усещане за коса” разкрива актуалните разработки на брандовете, които компанията представя на българския пазар.

Италианският бранд Alfaparf Milano демонстрира революцията в цветовете чрез най-новата си линия PiGmEnTs. Новата категория продукти, единствени на пазара,  променят изцяло начина на работа на стилистите. PiGmEnTs гарантират персонализиране на цвета. С иновативния продукт на Alfaparf Milano всеки цвят е възможен.

Ето я и снимката на Александра Богданска....


Още за календара ВИЖТЕ ТУК!


ТrafficNews.bg