ай-голямата мечта на Андреа - да бъде булка, скоро ще се сбъдне! След като с Кубрат Пулев певицата така и не успя да стигне до олтара, сега тя ще се омъжи за турския актьор Емре Озмен, с когато са двойка от няколко месеца, съобщава "България Днес".

Новината бе потвърдена от импресариото на Андреа - Атанас Лазаров.

Въпреки че бившата на Кубрат Пулев още не е получила пръстен, двойката планира да се врече във вечна вярност. Любовта между русата изкусителка и звездата от южната ни съседка е достойна за романтичен филм. Влюбват се от пръв поглед един в друг и вече не могат един без друг.

Озмен пропусна личния празник на бъдещата си булка в средата на седмица, но турчинът скоро ще дойде в България за много по-важно събитие. Андреа ще представи избраника си пред родителите си. Певицата и турската звезда ще прекарат няколко дни в Сапарева баня, където живеят майката и таткото на изпълнителката.

Андреа откровено е споделила със свои близки, че в лицето на Емре най-накрая е срещнала сродната си душа. Именно от него искала да роди и дете - друга голяма амбиция на певицата.

Андреа се залюби с турската звезда през миналата година. Любовта им пламва на снимките на поредния клип на певицата, който този път бе заснет в Турция. Точно Озмен е главно действащо лице във видеото. Песента беше представена на рождения ден на Андреа на 23 януари 2024 година в столичен елитен ресторант и веднага се превърна в тотален хит.

За да е по-близо до любимия си, Андреа редовно отскача до мегаполиса Истанбул. Двойката дори прекара новата година в Турция, където се бе настанила в един от най-добрите ресторанти в града. Преди това Андреа и Озмен бяха засечени под ръка от турски папараци. Филмовата звезда е с 3 години по-възрастен от родната певица.

През ноември турчинът качи снимка с нашето момиче. Под фотосите Озмен написа: "моята любов". Тогава това още повече засили спекулациите, които се въртяха из публичното пространство, че Андреа си има взимане-даване с популярния актьор.