Адел реши да отвори вратите на личния си живот още по-широко за своите фенове, разкривайки малко повече детайли за пътя си към изтрезняването. 

35-годишната носителка на „Грами“ каза на публиката в Лас Вегас, където пее всеки уикенд от няколко месеца насам, че е спряла алкохола преди три месеца. Макар да призна, че ѝ е скучно без любимото ѝ питие, но все пак е трябвало да се откаже, защото е пиела твърде много в по-младите си години. 

„Искам да кажа, буквално си бях алкохолик през по-голямата част от 20-те си години. Но ми липсва толкова много. Така че насладете се на вашето уиски. Много ви завиждам“, каза Адел на фен в публиката, който ѝ каза, че пие цял ден преди да влезе на концерта. 

Изпълнителката и преди е разказвала за битката си с алкохола, разкривайки че е спряла пиенето след развода си със Саймън Конеки и смъртта на баща ѝ Марк Еванс, който почина през 2021 година след битка с рак на дебелото черво. „Това е един от най-прекрасните начини да опознаеш себе си, просто пиеш вода и си трезвен“, казва Адел пред Опра Уинфри, пише tialoto.bg

По време на концертите си в Лас Вегас Адел разкри и какви са ѝ плановете за рождения ден на сина ѝ Анджело, който навършва 11 години днес. 

„Цялата седмица текат приготовления, защото той е като мен и приема рождените си дни много сериозно“, каза изпълнителката. Анджело се ражда от брака ѝ със Саймън Конеки, а в момента тя е във връзка със спортния агент Рич Пол, с когото също мислят за деца. Адел допълни, че синът ѝ ще празнува цял месец рождения си ден, защото просто обожава празника. 

„От много млада възраст той сякаш възприе същия начин на мислене, което не е много забавно. Той ми е син и аз много го обичам, но постоянно ме пита дали мога да му купя някакви неща. На мен ми е странно, че иска такива неща, защото все още е на 11, но какво да се прави“, шегува се изпълнителката.

Адел продължи с шеговития тон и каза, че най-вероятно следващата седмица ще се оплаква от тормоза на детето си, но ще направи всичко възможно, за да оцелее. 

Именно в Лас Вегас звездата създаде слухове, че отново е минала под венчилото, този път със сегашния си приятел Рич Пол. В импровизирана реч относно спорта, Адел каза, че не е най-добрата съпруга на спортния агент, тъй като ѝ трябва известно време, за да свикне с американския футбол, имайки предвид, че такъв спорт не съществува в родната ѝ Англия. 

Тя споделя, че е прекарала доста време пред телевизора, за да се опита да научи правилата и да се наслади на играта, защото много обича спорта. Обясни на публиката си, че футболът във Великобритания всъщност в САЩ се нарича сокър. 

„Просто не разбирам американския футбол, което е много изнервящо, защото аз съм умен човек. Защо съдията свири? Какво са четири ярда? Защо има инчове? Защо играта спира, когато става най-интересно?“, попита звездата. Тя също така обясни, че се притеснява за безопасността на играчите по време на мач, коментирайки, че не е най-добрата съпруга, особено когато става въпрос за футбол, въпреки че партньорът ѝ много обича играта. 

Това е вторият път, в който Адел нарича Рич Пол свой съпруг или себе си негова жена. По-рано през годината тя разби надеждите на една своя фенка, която се опита да ѝ предложи брак. Тогава Адел каза, че няма как да се ожени за дамата, тъй като е хетеросексуална, а и това няма да се хареса на съпруга ѝ. 

„Не искам дори да се опитвам. Аз съм с Рич. Ти си луда, остави ме на мира“, каза тогава певицата.