Хиляди посетители в Пловдив Плаза Мол за невероятно екзотично изложение – кралски питони, скорпиони, жаби, мини зайци и още много в най-големия мол в Южна България

Пловдив Плаза Мол събира много любители на животните този уикенд - на 5 и 6 октомври от 10 до 19 часа с вход свободен! Ще може да се срещнете с различни видове влечуги, земноводни, охлюви, паяци, декоративни зайци, някои от най-отровните видове, които развъдчици и хоби изложители са готови да покажат.

Очакваме Ви в два поредни дни, за да се насладите на неповторимо за търговксия център изложение. Едни от най-любопитните представители са  ахатините, които произлизат от Африка. Ниските изисквания към поддръжка и адаптивността им ги правят идеален домашен любимец за стопани с малко свободно време и липса на опит. На размер средно достигат 15-20см, а в редки случаи и над 25см. Средната им продължителност на живот е 6-8 години. Освен че може да закупите животни, може да получите и консултация как да отглеждате представителите, кои добавки са полезни за тях, както и да погалите част от животните. Освен тях, на изложението присъстват и боа jungle, гекони, варани и огромна вариация на сукуленти.