Младото семейство Алекс и Дани Петканови все още упорито пазят в тайна пола на бебето, което трепетно очакват. Утре обаче ще бъде големият ден, в който те ще разкрият дали първородната им рожба ще бъде момче или момиче. 

Известни с интересните си и забавни постове и игри и днес те не пропуснаха да засилят любопитството на своите почитатели и пуснаха снимка, на която около Алекс има розови балони и надпис Baby Girl, а от другата страна, край Дани са разположени сини балони с надпис Baby Boy. 

С този свой пост те попитаха своите почитатели "Момче или момиче?! Коментирай под снимката". В публикацията те издават, че в утрешния ден ще съобщят чрез видео пола на бебето си. 

По голямата част от техните последователи до момента са заложили, че бъдещото им дете ще е момче, но голямата новина ще разберем чак утре. 

Същевременно те не пропускат всеки свободен момент, за да релаксират и да обикалят различни кътчета из България.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#nature #waterfall #mommy #pregnant #20weekspregnant #holiday ????????

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on

Само няколко дни, бременната в 20-та седмица Алекс пусна снимки под пръските на водопада в гр. Тетевен, както и от село Рибарица. На тях усмихнатите до уши бъдещи родители позират с тениски с надписи Mommy и Daddy. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Mommy & Daddy Hilfiger at @trimataglupaci_ribarica ????????

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on