Канадският певец Джъстин Бийбър влезе в ролята на шафер за сватбата на неговия баща и изглежда това му допадна, пишат американските светски издания.

Изглеждаше много щастлив в ролята на шафер на сватбата на баща си Джеръми с Челси Ребело на плажа в Монтего бей, Ямайка.

Изпълнителят на хита "Sorry" се появи на няколко официални снимки от сватбата, споделени в социалните мрежи. На една от тях той е с вдигнати във въздуха ръце, а на друга се усмихва широко, докато Джеръми и избраницата му си разменят брачните обети.

Доведената майка на Бийбър сподели фотография от специалния ден, на която се вижда и звездният ѝ доведен син, пише Fakti.bg

"Вчера беше най-удивителният ден. Омъжих се за най-добрия си приятел! Обичам те", написа Челси.

Една от поканените сподели снимка на певицата с племеничките близначки на булката и други две от гостите преди сватбената церемония, а текстът към кадъра гласеше: "Селена в в Ямайка днес! (очевидно тя присъства на сватбата на бащата на Джъстин)".

Макар да не се появиха официални снимки на изпълнителя и приятелката му Селена Гомес, тя със сигурност е присъствала, а и страстно се е целувала със своя кавалер.

В една от фен страниците на певицата се появиха серия от снимки, на които тя и Джъстин се прегръщат, смеят се и се целуват.

23-годишният изпълнител летял до Тексас в неделя, за да вземе дамата си, с която заедно се отправили към Карибите за сватбената церемония.

Джеръми публикува в Instagram снимка с Челси, на която двамата позират на стълбите на самолет. След това той сподели и друга фотография на семейството си в буса към самолета за Ямайка.