Зам.-кметът на Пловдив по спорт и социални дейности Георги Титюков бе хванат няколко пъти в крачка от читател на TrafficNews.bg, който е снимал колата му, паркирана неправилно на ул. „Васил Левски”  72.

По разказ на пловдивчанина редовно зам.-кметът спирал там колата си, въпреки че е забранено. Преди там е нощувала стария му автомобил, а в момента паркира бял фолксваген. По думите му там спирали и други коли, които биват глобявани, но тази на зам.-кмета никога не е осъмвала с фиш, тъй като била с пропуски.

„Аз бях паркирал там заедно с 5 други коли. На мен ми залепиха фиш, но тази на зам.-кмета бе подмината, както и останалите четири”, обясни читателят ни.

Зам.-кметът Георги Титюков заяви, че спира там рядко и за малко. Обикновено автомобилът му е паркиран в задните улички зад кооперацията, в която живее и е разрешено. Той обясни, че му се налага да спира отпред, когато разтоварва неща, или трябва да вземе децата от  входа си.

Паркирането в зоната е изключително затруднено, като много от собствениците на магазини искат обособяването на паркоместа. Те са изпратили и подписка до районното кметство, а там е бил изготвен проект за направата на места за паркиране. Идеята е те да бъдат за сметка на тротоара, който е широк близо 7 метра. Проектът е в ОП „Организация и контрол на транспорта”, които трябва да реализират заданието.