Шофьор на автомобил нисан демонстрира изключителна наглост, като остави автомобила си буквално в двора на ДГ Светла в квартал „Христо Смирненски”. За нарушението сигнализираха родители на деца от детската градина, които останаха крайно възмутени от постъпката на шофьора.

На улица „Дрян” има обособени и разграфени паркоместа, които са абсолютно свободни за ползване от шофьорите. Освен, че автомобилът не се намира на отредените за това места за паркиране, той е „кацнал” върху тротоара, като едновременно спира достъпа до пешеходната пътека и до входа на детското заведение.

От снимките ясно се вижда, че подстъпът към входа е практически затворен и преминаването е невъзможно дори за децата.

Жители на квартала споделиха, че през деня паркирането по улицата е изключително затруднено, поради наличието на жилищните сгради и лечебни заведения. Това обаче няма как да послужи за оправдание и извинение на шофьора, когато става въпрос за достъп до детска градина.

TrafficNews благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg