Охраната на инвалидни места е от първостепенна важност! Затова защитата се осъществява чрез заемане на местата - това показва документираното изпълняване на служебен дълг на служители от "Вип Секюрити". 

Те са спрели возилото си по средата на разделителната ивица между две паркомясто за хора в неравностойно положение, заемайки разбира се и двете пространства. С действието си преспокойно могат да основат "Задругата на инвалидите" - Пазителите на паркоместа, да пожелая да станат асоциирани членове в някое сдружение за равноправие и даже да поискат да внедрят "практиката" си като единственото редно действие за опазване на винаги удобните челни места за спиране.

Трансферът на годината - от инвалидни във ВИП паркоместа! Но да отбележим, че хич не е ВИП да окупираш места, предназначени за хора с особени поребности. 

Абсурдът се осъществява край търговски комплекс с кафенета на бул. "Пещерско шосе", бившият "Направи си сам". 

Ако видите и други членове на "Задругата", без оглед с каква кола и къде - непременно щракнете нарушителите. 

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видеа за нередностите в града, както и на тези, които разказват истории за добри и лоши прояви, които ни заобикалят. 

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било събития, нарушения, добрини или интересни случки – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg, пишете ни във фейсбук страницата ни или се обадете на телефон 070010248.