Пловдивчанка съобщи за възмутителна ситуация в градския транспорт в Пловдив днес. Момичето разказва, че тази сутрин докато е пътувала в автобус по линия №12, забелязва как възрастен мъж я гледа и маструбира. TrafficNews разполага както със снимки, така и с клип, на който се виждат непристойните действия, които възрастният мъж извършва пред очите на пътниците.

„Искам да ви предупредя за изключително неприятен и опасен случай, с който се сблъсках в градския транспорт на Пловдив. Разпространявам тази снимка на човек, който беше хванат да извършва непристойни действия в автобуса пред всички пътници. Считам, че такова поведение е недопустимо и представлява сериозна заплаха за сигурността и спокойствието на хората, особено на жените и децата”, споделя пловдивчанката, станала свидетел на възмутителната гледка.

Момичето апелира към гражданите, които се възползват от услугите на градския транспорт да внимават, както и да сигнализират до шофьора и органите на реда.

„Също така, смятам, че този човек не бива да бъде допускан повече до автобусите в града! Нека се грижим за безопасността си!”, коментира още тя.

Градският транспорт на Пловдив се използва включително и от малки деца и тийнейджъри, като е абсолютно неприемливо подобни прояви да бъдат допускани там. Гражданите са категорични, че тази проява демонтрира липса на елементарно възпитание и уважение към другите и е недопустима. Подобни ситуации доказват нарастващата необходимост от засилване на мерките за безопасност в градския транспорт, споделят още пловдивчани. Те призовават за по-чести проверки и охрана, за да се предотвратят подобни шокиращи ситуации в бъдеще.