Всяка сутрин градинката пред блок в Кючук Париж е потънала във фасове и боклуци. Причината е, че група тийнеджъри всяка вечер превръщат междублоковото пространство в място за събиране, а очевидно не познават  нито кошовете за боклук, нито пепелниците. След младежката вихрушка, земята остава покрита с фасове, а отговорни за тяхното изхвърляне са живущите в блока. Освен кочината, която остават, тийнеджърите тормозят хората и с шумна музика и викове до късните часове на нощта. Импровизираната „детска дискотека” се намира пред блок 1102 на улица „Братя Шкорпил”. По-голямата част от децата дори не са от блока, но са припознали градинката за своя заради масите и столовете, с които разполага.

„Това е липса на елементарна култура. Оставили сме и кутия за боклук, а има и съвсем близо до тях има контейнер. На никой, обаче не му пука и само рушат без да се интересуват за околната среда”, възмущава се една от жителките на блока.

По-лошо става когато е лошо времето или вали. Тогава тийнейджърите решава да търсят заслон във входовете, а междувременно за допълнително забавление палят и пощенските кутии. Хората многократно са им правили забележка, но ефект няма.