Млад мъж лепи листовки в района на Централна ЖП гара в Пловдив .Въпреки забрана за лепене на плакати, афиши, брошури и подoбни рекламни материали на нерегламентирaни места, в града продължават да се извършват нарушения. За нередността сигнализира читател на TrafficNews.bg.

„С пълномощията, които ни даде Общинският съвет, вече пълноценно влизаме в новите си задължения и при констатирани нарушения на общинските наредби започваме да глобяваме“, коментира директорът на ОП „Чистота“ Иван Стоянов.

Той очаква съдействие от гражданите и ги призова, ако станат свидетели, че някой изхвърля отпадъци на нерегламентирани места, чопли семки в парка, хвърля фасове или замърсява по друг начин града, да сигнализират на телефон 032 675 817. Увери, че при подаден сигнал от предприятието своевременно ще бъде изпратен екип, който да санкционира нарушителите.

„Видите ли някой да лепи афиши, обяви или други листовки на нерегламентирани места, веднага звънете на дежурните телефони на ОП „Общинска охрана“ - 032/ 6-166, и Общинска полиция – 032/630-777“, призова гражданите на Пловдив директорът на ОП „Чистота“ Иван Стоянов