След като водач на автомобил със софийска регистрация се изтипоса най-демонстративно в Капана и безочливо наруши всички  правила за движение на пътищата, читателка на Trafficnews.bg, която ни изпрати снимка на наглеца, отново се обърна към нас и допълни разказа си за безобразната постъпка на шофьора, на която е станала свидетел. 

Софийски тарикат си хареса уличка в Капана, но не за разходка, а за безобразна постъпка СНИМКАВодачът на автомобила е заснет на улица „Йоаким Груев” и е успял да прегази всички обозначаващи пешеходната зона маркировки

Оказва се, че софийският тарикат не се е объркал и не по погрешка е прегазил всички обозначаващи пешеходната зона маркировки. С пълното си съзнание той е преминал най-демонстративно с возилото си над знак, указващ пешеходна зона и непосредствено пред заведение.

Възмутената жена, която станала свидетелка на безумието, се оказала мишена на столичанина, който си позволил да й нанесе няколко обиди. 

Всичко започнало, когато нашата читателка се разхождала заедно с приятели в квартала на творческите индустрии, когато изведнъж не щеш ли срещу тях се появил въпросният автомобил. Шофьорът обаче вместо да се извини и да попита откъде да мине, решил да натисне клаксона до дупка, като по този начин давал сигнал на пешеходците да се разкарат от пътя му, защото му пречат да минава. 

Нашата читателка решила най-учтиво да направи забележка, като му казала, че това е пешеходна зона, а той започнал да я заплашва. Тогава пловдивчанката се разгневила на сценката, която се разиграва пред очите й, и в пристъп на ярост показала неприятен знак с ръка.

Започнал истинският екшън, а обидите заваляли една след друга. Софийският тарикат спрял автомобила, отворил вратата и започнал да крещи "Ей ся, ако дойда, знаеш ли къде ще си го навреш това?"

В своя защита нашата читателка отговорила, че не се притеснява да се обади на полицията, а водачът на колата продължил да нагрубява дамата.  

"Добре, че наоколо имаше хора, за да спре да реди обиди... Да заплашваш жена, голям мъж, няма що!" - завършва своя разраз пловдивчанката. 

Въпреки недоумението и сигналите, които ни изпращат непрестанно читатели, все се намира някой, който да продължава да поддържа въпросната "традиция".

Гневът на голяма част от гражданите не води до промяна, а напротив! Все по-чесно се намират такива, за които безредиците и неправилното паркиране вече са станали част от ежедневието им.