Пловдивчани и без друго не се славят като порядъчни шофьори и изрядни „паркингмайстори“, но когато приходящ автомобил дойде на тяхна територия и посмее да им отнеме славата на властелини на пътя, ревност ги жегва, а очите неодобрително се впиват в чуждоземския номер.

Когато пришълецът положи усърдие да се титулува като нарушител на деня… тогава направо си го снимат и го изпращат в редакцията на TrafficNews.bg

Наш читател ни показа един от тях - софийски узурпатор, който е положил кански усилия да си спечели всенародна известност. Шофьорът на ситроена не само е спрял върху пешеходната пътека на паркинга зад ТЦ „Гранд“ на ул. „Петко Д. Петков“, ами е успял да блокира две алеи и един гараж като екстра. Сякаш събират бонус точки за всяко нарушение, а всеки се бори за короната, смеят се пловдивчани.

На шофьорите под тепета пожелаваме все по-често славата им да бъде отнемана от коли с чужда регистрация. А ако започнат да дават добър пример и на гостите на града, това ще бъде чудесна тренировка за домакинството ни Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

Благодарим за поредната гражданска активност, проявена от нашия читател! Продължавайте да заснемате нарушения и да ги изпращате на редакционната ни поща: redaktor@trafficnews.bg