Монтанчанин зави „Мерцедес“-а си с китеници и стана обект на подигравки из цяла България. Нашенецът показа на хората край морето колко е загрижен за своята любима. Но не жена, а кола, пише Bulnews.bg.
 
Най-вероятно изплашен от идващата буря, силното слънце или пък друго природно явление, грижовният собственик свил всички одеяла и китеници от квартирата си, за да „облече“ добре ценното возило. Абсурдната гледка нямало как да остане незабелязана от минувачите в курорта, а наш редовен читател ни изпрати снимка, за да ни направи съпричастни с този "цирк".
 
Освен че е покрил напълно лъскавия автомобил с шарени завивки, той е паркирал и на почетно и безопасно място. На фотоса се вижда как колата е заела целия тротоар, което възпрепятства минаващите пешеходци. 
 
„Не е срамно да си беден, срамно е да караш „Мерцедес“ на газ и с десен волан. А и ако е покрит с чаршафи и лилав китеник направо си е за смях“, коментират някои в мрежата, а други се чудят: „То целият им багаж се е състоял от китеници за колата. За тях по едни шорти и тениска, квото им е на тЕлото.“

Подигравките към изобретателния монтанчанин не спират да валят. 
 
Снимка: Bulnews.bg