Шофьор на автобус от градския транспорт на Пловдив си направи частна зона в превозното средство, преградена и недостъпна за всички пътници. 

Възмутени пътници изпратиха снимки в редакцията на TrafficNews, на които личи как шофьор на автобус, движещ се по личния 16, се е барикадирал от всички пътници с въженце, която отцепва предната част на автобуса. В частната зона на шофьора, обособена като личен кабинет, се намират няколко седалки и една от двете врати на автобуса, като съответно нито местата, нито вратата са достъпни за пътниците. 

"Ето какво сме принудени да търпим всички ние, пътуващите в градски транспорт на Пловдив. Шофьорът най-безцеремонно е преградил достъпа до първа врата и до първите три места с ластично въже, показано на снимките. Това е малък автобус с две врати", изказва възмущение пътуваща в градския транспорт.

Тя е запечатала нарушението в 17 часа на 14 февруари, когато по думите ѝ е имало много пътници заради пиковия час.

"Принудени бяхме - и слизащи, и качващи се, да ползваме само едната възможна, в случая втора врата. Автобуса наистина беше много пълен. Не считам това за нормални и моля компетентните органи да вземат бързо и своевременно решение по този случай и това повече да не се повтаря. Повярвайте ми, за никой няма да е приятно подобно нещо", споделя още пътничката.