Ситуацията в пловдивския градски транспорт заприлича на... лудница. Вече нищо, случващо се там, не може да ни учуди. Потресен гражданин се свърза с редакцията на Trafficnews.bg, за да сезира за поредна нелепица и ужасна гледка, на която е станал свидетел. Подобни сигнали не са рядкост, но този път ситуацията предизвикала бурно възмущение у всички пътници в автобус, движещ се по линия номер 15.

Кондукторът и шофьорът на автобуса се държали повече от арогантно с възрастна жена и страдали от огромна липса на каквито и да било обноски. Цялата драма станала, защото дамата се опитала да се качи от предната врата, но това не се харесало на избухливия водач на превозното средство, който се развикал гръмогласно, а кондукторът от своя страна започнал да мънка на женицата да действа по-бързо и да й говори на "ма". 

Ето какво точно ни разказа нашият читател" 

"Шофьорът се развика: Дъртофелница, с теб ще се разправям, има още две врати! Качи се жената, едва не падна от безумното каране, а кондукторът й заяви: Айде ма, колко време ще чакам да изкараш карта? Объркала си рейса, ние не ходим към гробищата!" - разказва ни потресен нашият читател. 

Безобразието на свършва до тук! Докато се разигравала въпросната случка, двамата невъзпитани служители се смеели истерично, а гръцки и сръбски песни звучали една след друга, увеличени на макс. 

Разочарованият пловдивчанин споделя, че често пътува във въпросния автобус и почти винаги става свидетел на грубо отношение.

"Рейсът беше окичен все едно си на руския пазар! Няколко пъти съм се возила при тях и това е системно! Карат страшно бързо, да не говорим, че към индустриалната зона си правят дрифтове! Става въпрос за автобус с номер 1106 на линия 15" - допълва разказа си очевидецът.