Двама нарушители на пешеходна пътека. Това, разбира се, отдавна не е новина, а ежедневие. Както е ежедневие е нашият призив към институциите да бъдат безкомпромисни към нарушителите. Явно обаче не всички приемат сериозно ангажиментите си, а някои дават лош пример на гражданите , като самите те нарушават правилата. Ето какво ни пише г-жа Мария Петкова:

Здравейте! Аз също се включвам в рубриката с нарушения, за да се прекратят подобни "практики", доколкото е възможно. На 18.04.2015г. около 13.30ч. докато с приятелките ми обядвахме, се натъкнахме на следната гледка. Първо спря, видно от снимките по какъв начин, една госпожа с дете със сивия мерцедес отзад, за да си купи дюнери от дюнерджийница, намираща се до поликлиниката в Тракия. След около 5 мин пристигна и полицейската кола, която спря най-невъзмутимо пред госпожата и то почти върху пешеходната пътека, която за съжаление е изтрита и не се вижда добре. От колата слезнаха трима полицаи, на които не само, че не им направи впечатление спирането на колата зад тях, ами и явно доста прегладнели също се наредиха на опашката за дюнери. Явно в обедната почивка нарушения не само че не се "отразяват", ами и са позволени от самите служители на реда! Гледайки картинката си задавам само един въпрос: "До кога така?"

До кога така? питаме и ние и напомняме, че ако и  вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

TrafficNews.bg