Често сме чували фразата „ Новото поколение е ужасно покварено, ако нещата продължават така, с обществото ни е свършено“. Е, това първи го е казал Софокъл преди повече от 3000 години, а обществото някак си успява да издържи устоите на времето.  Видео, публикувано от пловдивска студентка, обаче отново извежда на преден план сблъсъка между поколенията. 

Максимата, че всяко следващо поколение е по- разкрепостено от предишното,  то новото определено е достигнало рубикона, ако съдим по поведението на пловдивската студентка.

За 1 минута момичето успява да изговори толкова дивотии, че най-малко родителите й биха се срамували от нея. Съжденията на девойката във видеото са за децата и наркотиците и защо предпочита второто пред първото.

"Има няколко причини, поради които няма да бъде бременна. Първо - уважавам себе си. Второ - обичам да пуша и наркотици.

Трето - реших, че е по-добре да отделя време на моите кожуси, отколкото да имам деца, защото изискват същите грижи. Децата са ужасни, не виждам смисъл защо трябва да отдам живота си на някакво лайно, което някой ден ще ми казва, че аз съм ужасен родител. Това е един прекрасен, слънчев ден, в който мога да отида да се напуша някъде, но трябва да изведа детето си на разходка... Не, мерси!"

Невинна шега или начин на мислене на цяло поколение, преценете сами?