Пловдивчанин бе заловен да се самозадоволява в парк в центъра на града. Мъжът, чиито панталони били смъкнати до колене, бил забелязан от десетки майки и деца. Грозната случка станала през следобедните часове в сряда, в Дондуковата градина на гърба на „Дом на младоженците“.

Маниакът дори не се криел, а напротив - застанал на централната алея, с лице към намиращите се на детския кът жени и деца. Действията му не останали незабелязани от присъстващите в парка, които повикали полиция.

На място униформените установили онаниста и го арестували. В ареста той прекарал 24 часа. Оказало се, че същият е стар познайник на органите на реда. Той бил с криминално досие и осъждан.

След престоя си зад решетките, пловдивчанинът бил отведен в съда. Пред магистратите сам признал за действията си и съжалил. Тъй като той е с влязла в сила присъда и действията му били с цел да привлече към себе си вниманието на децата, съдът го призна за виновен. Действията му са класифицирани като проява на дребно хулиганство, като за подобно обвинение се предвижда глоба или задържане в ареста.

В случая пловдивчанинът се отърва само с парична санкция и то в рамките на минималният размер, а именно 200 лева.

Решението на Районен съд подлежи на обжалване.

За подобен случай TrafficNews съобщи преди две седмици. Отново в центъра на Пловдив таксиметров шофьор се самозадоволи посред бял ден в работния си автомобил. На неморалната сцена става свидетел пловдивчанин, който по това време се намира на тротоара до спрелия жълт автомобил.

Вулгарното действие се развива в 10 часа сутринта на ул. "Капитан Райчо" на метри от подлеза на "Тримонциум". 

Още по случая може да видите ТУК:

Нагонът по-силен от всичко: Таксиджия се самозадоволява в центъра на ПловдивАко се правим на слепи за пошлостта, тя няма да ни подмине, нито ще намалее