Грозен екшън се разигра в пловдивски автобус от градския транспорт преди няколко дни. Видимо пияни мъж и жена успяха да изкарат акъла на всички пътници, от които 90% ученици, с неадекватното си поведение. Люти закани за бой, среден пръст и ритници били само част от грозните сцени, за които пред Trafficnews.bg разказа свидетел на ситуацията.

Още с влизането в рейс по линия №26 видимо пиян мъж започнал да се заяжда безпричинно с пътуващо в автобуса момче. Лъхащата на бира двойка се настанила на две от седалките, като продължили да се наливат с алкохол от 2-литровата бутилка и не след дълго започнало да им се привижда, че пътниците им се присмиват. 

Последвал неприличен жест от тях страна и започнал истински ад за всички в автобуса.

"Жената през цялото време гледаше страшно него и още няколко деца и се канеше да ги набие. Тя се озлоби, защото си мислеше, че се смеят на нея, а такова нещо нямаше" - споделя нашият читател. 
 
Докато озаптявал своята половинка, пияният мъж отново влязъл в ролята на екшън герой. "Ще ви избия всичките", била една от  заплахите, които отправил агресивният мъж на всеослушание, а жената опитала да изпъди с ритник едно от момчетата.
 
"Нямаме нищо лошо към вас. Моля ви, по-спокойно" - обадила се жена от рейса, която се видяла в чудо от случващото се. 
 
Минути по-късно, положението ескалирало след като почерпеният мъж започнал да разиграва и сценки на ревност.
 
"Ще те изкъртя, ти що бараш жена ми?" - обърнал се той към друг от пътниците. Хвърленото обвинение обаче не се харесало на човека, който също се агресирал и му отвърнал с отговор "Ще ви изкарам с ритници от тука! Отворете вратите и шофьора вънка, всички вънка".  
 
Тримата се сдърпали и крещейки, продължили да си ги разменят един на друг. В този момент се намесил и кондукторът на автобуса, който опитал да ги разтърве. 
 
Спирайки на следващата спирка, пияната двойка била изгонена от автобуса. Какво точно се случи с подробности, вижте в следващото видео: