Пореден сигнал от наш читател за мухъл в хранителен продукт. Този път става въпрос за фруктово кисело мляко. Млада дама закупила йогурта за детето си от магазин Лидъл в Кючука. Жената била „приятно” изненадана когато отворила продукта. Той бил мухлясъл, въпреки че бил в срок на годност, както се вижда и от снимковия материал, които ни изпрати Мария.

„ Закупих въпросното кисело мляко  на  29.05.2015 г. от магазин "Lidl" намиращ се до първо районно управление в гр. Пловдив. При отварянето му детето ми остана "приятно" изненадано от "подаръка" в него- мухъл”, коментира Мария в сигнала.

Това не е първият случай на мухъл в хранителен продукт. Преди време ви бяхме показали случай, в който наша читателка закупила сирене от хладилната витрина на супер маркет с актуален срок на годност. След като обаче се прибира и отваря кутията със сиренето е изненадана от гледката- продуктът е мухлясал.

Ние от TrafficNews.bg апелираме всички да бъдат изключително внимателни, когато пазаруват хранителни продукти и задължително да обръщат внимание на срока на годност. За съжаление , обаче, не винаги явно срокът на годност отговаря на истинската дата, преди която трябва да бъде консумиран продуктът.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg