За интересна находка ни сигнализира наша читателка. На 12 май Даяна е закупила от веригата Кауфланд,  сирене „Фетама” на фирма „Чех”. Читателката ни е взела кутията от хладилната витрина, като се е убедила, че продуктът е с актуален срок на годност- септември 2015 година.

След като обаче се прибира и отваря кутията със сиренето е изненадана от гледката- продуктът е мухлясал.

„Подтикната от активната рекламна кампания на фирма "Чех", и аз реших да си закупя продукт от тази марка. Изненадата ми дойде вечерта, когато реших да го "опитам". Прилагам снимки към моето откритие, където може да се види срокът на годност - забележете - Септември 2015, като и касова бележка, откъде и кога е закупен продуктът”, възмутено изкоментира ситуацията нашата читателка. 

Ние от TrafficNews.bg апелираме всички да бъдат изключително внимателни, когато пазаруват хранителни продукти и задължително да обръщат внимание на срока на годност. За съжаление , обаче, не винаги явно срокът на годност отговаря на истинската дата, преди която трябва да бъде консумиран продуктът.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg