Пловдивчанин изпадна в голяма чуденка тези дни. Човекът все си е мислел, че и в древния Пловдив живеем в XXI век, но вече не е особено сигурен. Андрей Праматаров е обиколил доста места по света, но такъв градски транспорт като под тепетата никъде не е виждал. 

"Рейс да върви с отворен капак, не бях виждал. Това просто е черешката на тортата. Нали общината обеща рейсове ,,Еuro 6", с климатик и така нататък? Аз това не го виждам, на този рейс пише ,,euro 3", не знам това допустимо ли е? Даже, както виждате на снимката, отворена е и вратата. Докъде ще стигне тази простотия? Навън е 30 градуса, а в рейса е 50 градуса, няма климатик, а се движи с отворени капаци... Нямам думи просто!".

Така нашият читател коментира видяното по пловдивските улици и по-конкретно движещия се с отворен капак автобус №93. За негово сведение въпросната линия все още не е от богоизбраните 13 линии в Пловдив, които са с нови автобуси с екологичен клас Евро 6. Вероятно заради това шофьорът на автобуса, който е задължен да поддържа комфортна температура в рамките от 18 до 25 градуса в салона, е измислил гениалния начин да отвори капак, врати и каквото има за отваряне.

Което, разбира се, е безумно...