Джип със стар депутатски стикер спря на паркомясто за родители с детски колички. Това стана ясно от кадри, споделени във Facebook групата "Забелязано в София".

"Когато си VIP, можеш да паркираш както можеш, дори на място за майки с деца. ПС: в колата нямаше детско столче", гласи описанието на публикацията.

На снимките се вижда как автомобил с марка "Range Rover" е заел място за майки с деца на паркинг. На предното стъкло на колата се вижда VIP стикер от Изборите за Европейски парламент през 2007 г. Стикерът е на Иван Георгиев Стаматов - народен представител от Коалиция за България по време на 40-тото Народно събрание, избирателен район Хасковски.

"Името на тоя цървул беше замесено в скандала "Кумгейт" в Хасково. Беше депутат преди десетина години", пише възмутен потребител.

"Бил е ВИП преди сто години", присмива се друг потребител.

"Регистрацията на автомобила даже е различна от написаната на талона", отбеляза трети.

"Е каква е ползата да си ВИП, ако не можеш да си спираш където ти падне като бесен селянин?!? Къде е паякът да го вдигне този?", пита четвърти отребител във Facebook.

"Пише родители с детски колички, а не столчета. Аз столче в колата си нямам, но количка в багажника слагам. Значи ако спра там, ще ме качиш тук и ще съм виновен", чуди се друг.