Пореден сигнал за агресия на пътя бе получен в TrafficNews.bg! Млада жена e била нападната в автомобила си от изнервен шофьор на булевард „Източен”. Случката завършила с изкривено огледало и без пострадали. За това разказа потърпевшата пловдивчанка до редакцията на TrafficNews.bg.

Следобед героинята ни пътувала по булеварда. След пешеходния светофар на „Каменица”, тя спряла за кратко на спирката. След 5 минути решила да потегли. Пуснала ляв мигач и зачакала преминаващите коли. Преди да потегли обаче един от водачите започнал да й сигнализира с клаксон. Въпреки това тя го изчакала да мине и потеглила. Когато се изравнила с бипкащия шофьор на кръстовището между булевардите „Източен” и „Княгиня Мария Луиза”,  мъжът слязъл нервно от колата и започнал да псува жената.

„Кьорава ли си, мамицата ти”, крещял шофьорът.

Дамата веднага се заключила. Тогава агресивният мъж започнал да блъска по огледалото на автомобила. След като си излял гнева, качил се обратно във возилото си и потеглил в посока ж.к. Тракия.

„Уплаших се, но все пак успях да заснема колата на мъжа. Той не беше сам, имаше жена с него. Веднага се обадих на полицията - казаха да пусна жалба в най-близкото районно”, споделя читателката ни.  

От думите й тя не е засякла пътя на колата на агресивния мъж, нито пък с нещо е провокирала това негово поведение.