Изпълненията на новите пловдивчани по улиците на града продължават да предизвикват възмущения сред хората по районите. След като ви показахме наглото паркиране на кърджалиец  с „Порше Панамера” в ЖР „Тракия”, новата доза родопски маниер на паркиране идва от Смолян в квартал „Христо Смирненски”.

„Опел Астра”, вероятно шофиран от лошо момиче, съдейки по лепенката  на страничното и стъкло, бе кацнал точно върху тротоара на улица „Иван Стефанов Гешев”. Изпълнението на “Bad girl” е особено глупаво и безочливо, тъй като тротоарът е изцяло зает, а от другата страна на улицата такъв липса. Така хората, сред които и майки с колички трябваше да слизат на пътното платно.

Кърджалийска пантера с черна панамера спря като бей в ПловдивВодачът получи жълт картон под формата на вдигнати чистачки

Това се случва на фона на десетките празни паркоместа около въпросното място, а и празната улица, на която паркирането е разрешено вдясно.

В ситуацията отново е бил показан жълт картон, както на колегата й от Кърджали, с вдигане на чистачките. Нищо чудно обаче скоро директно да се започне с раздаването на червени картони, тъй като първото официално предупреждение явно не дава резултат.