Страницата в Instagram на принцеса Евгения й докара кралско мъмрене. 28-годишната кралска особа разкрива в първо съвместно интервю със сестра си принцеса Беатрис за септемврийския брой на британския Vogue, че все още се опитва да балансира височайшия си статут с поддържането на присъствие в социалните медии.

Евгения публикува снимка на баща си принц Андрю през юни, което й донесе почти 300 000 последователи, сдобили се с шанса да надникнат зад кралските завеси.

"Наскоро имах проблеми, защото публикувах снимка на татко в коридора на двореца, който е извън границите на частта, отворена за обществеността", казва тя пред списанието, цитирана от T+L.

В коридора има няколко зашеметяващи картини на стените, които са боядисани в бледо синьо. Слънцето се промушва през прозорците от пода до тавана, осветявайки орнаментираните маси и бюст скулптури. Снимката също така предлага рядък поглед към пищния червен килим на двореца, който минава по дължината на внушителния коридор.

Бъдещата булка (тя се омъжва за Джак Бруксбанк на 12 октомври в Уиндзор) все пак внимателно преценява коя снимка на принц Андрю да публикува в социалните медии, като отхвърля кадър от Балморал като "твърде личен", а снимка от Аскот като "твърде формална".

Принцесата пуска в Instagram и фотография на нея и сестра й като малки момичета, които целуват бузите на усмихнатия си баща.

 

Happy Father’s Day!

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Тя си направи свой собствен независим Instagram профил през март, което я прави единствената кралска особа с подобен. Меган Маркъл последва кралския протокол и деактивира социалните си профили, след като се сгоди за принц Хари миналата година.

Така че защо Евгения е решила да поддържа собствената страница в Instagram, докато Мегън, Хари, Уилям и Кейт разчитат на тази на двореца?