Тесните улички в пловдивския квартал "Капана" се оказаха твърде тесни, при това за автомобил с не дотам внушителни габарити. От няколко години насам малцина се ползват от правото да паркират в малките улички, което изисква и доста голям късмет. Ползвателите на паркоместата в по-голямата част на квартала притежават пропуск за "Зелена зона", която бе обособена през 2014-а година. 

Нарушителите в района рядко се разминават без санкция. Шофьор на "Мини Купър" обаче е решил да прибегне до импровизация, при която не просто улеснява собствения си престой в квартала, но и неизбежно пречи на другите. 

Превозното средство е било засечено от граждани днес на улица "Княз Богориди". Впечатление прави не само разположението на превозното средство върху тротоара, при което неизбежно се възпрепятства движението на пешеходци, но и зеленият пропуск на предното стъкло на возилото. Улица "Княз Богориди" не попада в зелената зона. Изглежда обаче, че нарушителят е решил да си осигури спокойствие, оставяйки на предното си стъкло пропуск от 2015-а година. 

"Не мога да повярвам, че този номер още минава! Явно е системен нарушител, щом все още ползва право на достъп, изтекло преди 4 години", коментира местна жителка.