Известен ресторант в центъра на Пловдив остави без храна посетителите си навръх празника на любовта и виното. За това сигнализираха читатели на TrafficNews, които са потърпевши от случката.

Те разказаха, че са направили резервация за ресторант „Атлас” десет дни преди „Свети Валентин”, очакванията за вечерта им са били далеч по-високи, но празникът им се е превърнал в кошмар.

„С жена ми отидохме в ресторанта към 19:30 вечерта, при което чакахме около един час за салата. Два часа по-късно дойде и основното ми. Сервитьорът мина близо пет пъти, за да каже на жена ми, че всеки момент ще пристигне храната й, но тя така и не пристигна”, казаха те.

Оказва се, че управителят на заведението не е обяснил на клиентите какво се случва, а си е тръгнал, оставяйки сервитьорите да обяснят на гостите, че храна през вечерта няма да видят, но конкретна причина за това не е посочена.

„Имаше хора, които през цялата вечер стояха на празна маса само с по една чаша вино и се чудиха какво се случва с храната им. В един момент сервитьорите започнаха да минават през масите и казаха, че нищо повече няма да излезе от кухнята.”

Голяма част от хората са напуснали заведението гладни и без да си платят сметката, най-вероятно в знак на протест за некоректното отношение.

„Чакахме салатата над един час, а основното дори не дойде, което е недопустимо. Не знаем каква е конкретната причина за така развилите се обстоятелства, но изобщо не е приятно във вечерта, в която искаш да си прекараш по-възможно най-добрия начин, ти да стоиш гладен, отношението към теб да е меко казано ужасно и да си тръгнеш изключително разочарован”, коментират други.

Потърсихме управителя на ресторант „Атлас”, за да сподели и неговата гледна точка. Беше ни казано, че ако той реши да коментира ще ни потърсят, но обратна връзка в рамките на деня не получихме.

А ето и някои от последните ревюта за ресторанта, на които попаднахме във Фейсбук страницата им.