15-годишна пловдивчанка последва стъпките на малкия  "тарикат" Фончо и подкара кола по пътищата край Пловдив. Макар и непълнолетна, дамата демонстрира завидни умения зад волана, които гордо публикува в личните си профили в социалните мрежи.

Мира гордо позира пред незнайния оператор, докато управлява немската машина. Разбира се, младата пловдивчанка не притежава необходимата правоспособност за управлява МПС, предвид крехката си възраст.

Явно законите не плашат красавицата, предвид мотото й “ че има един живот и ще го живее по нейните правила”, написано в личния й профил - "I’ll have one life and I’ll live it according to my rules". 

Друг е въпросът дали тийнейджърката осъзнава опасността от действията й,, както законово, така и от морална гледна точна. Интересно е и дали родителите на Мира са наясно със завидните й умения, които демонстрира по улиците на Пловдив и извън града.

Законът обаче е ясен. Майката и бащата на младата дама ги грози сериозна санкция от страна на МВР.

Припомняме, че семейството на малкия Фончо се сдоби със солен акт по Закона за движение по пътищата, след като 10-годишното дете бе заснето от баба си да шофира в Пещера. Освен това срещу бащата на малкия „тарикат” бе образувана преписка.

10 -годишен кара БМВ, сурвака със златна сурвачка и си играе с пистолет!

 

След скандалният клип, по стъпките на Фончо поеха не малко хлапета, чиито родители се похвалиха в мрежите с незаконно шофиране. 

Фончо III: Тригодишен показва завидни умения зад волана, мама и тате се хвалят в мрежатаВ социалната мрежа Тик Ток се появи клипче, на което се вижда как момченце пали автомобила на тати

По стъпките на Фончо Тариката: Хлапе от Пловдивско шофира, баща му го хвали в мрежатаМалкият „шИфьор” дори изгаря от желание да върти гуми