Малкият Фончо, който бе заснет от баба си да шофира по улиците на Пещера, очевидно има последователи. По стъпките на "тариката", малко момче от Пловдивско показа в мрежата завидни умения зад волана.

За това сигнализираха наши читатели. На живо в социалните мрежи Ангел Колев от село Паничери, показа как синът му шофира по улиците на населеното място. Хлапето е на възраст 10-12 години и уверено върти волана на бащината шкода. Напътствие отстрани му дава „гордият” родител, като дори го сравнява с малкия Фончо.

От записа се чува, че хлапето се казва Илиян. Малкият „шИфьор” дори изгаря от желание да върти гуми и се забавлява неистово под силните звуци на модерна песен.

Родителите на момчето ги очаква сериозно наказание. Такова получиха и близките на малкия Фончо. Припомняме, че ден след материалът на TrafficNews, дядото на Фончо – Асен се е сдобил с акт по Закона за движение по пътищата.

Преписка е образувана и срещу бащата на Фончо. Мъжът е закупил газов пистолет и го е регистрирал по съответния ред. Оръжието обаче е предоставено на 10-годишното дете.

Тъй като родителите на малолетния са извън страната на неговия дядо са съставени протоколи за предупреждение по реда на Закона за МВР. Преписката по случая ще бъде изпратена на компетентните органи от отдел „Закрила на детето” към Дирекция „Социално подпомагане.

Припомняме, че 10-годишното дете бе „уловено” от камерата на роднините му да шофира мощно БМВ. Освен това хлапето позира с пистолет в ръка.

10 -годишен кара БМВ, сурвака със златна сурвачка и си играе с пистолет!

На 22 декември в профила на дядото на малкия Фончо - Асен е качен клип, н който се вижда че младежът, който миналата година  е навършил 10 години, уверено върти волана на мощно BMW. Баща му, макар че живее на Острова,  също е почитател на немската марка. От записа се чува как майката на Фончо го хвали , радва се , че синът й е "тарикат" , обяснява  че е Шофьор №1. "Това е Фончо 2, той ни вози. Тарикатчето на мама, шифиор №1" радва се жената.

Снимки от фамилните "албуми" показват също как малкия Фончо се радва на нов газов пистолет, а баща му  си прави селфита с пачки паунди.