Той е малък, но вече знае! Кара BMW , сурвака със златна сурвачка, разлива шампанско и си играе с пистолети. Защото той е НАСЛЕДНИКА! 

Невероятната история на малкия Фончо може да бъде проследена в публичните профили на родата му - баба му, дядо му и баща му.  Семейството е от Пещера, а според информацията в профилите им, част от времето очевидно прекарват и в Обединеното кралство. 

На 22 декември в профила на дядото на малкия Фончо - Асен е качен клип, н който се вижда че младежът, който миналата година  е навършил 10 години, уверено върти волана на мощно BMW. Баща му, макар че живее на Острова,  също е почитател на немската марка. От записа се чува как майката на Фончо го хвали , радва се , че синът е "тарикат" , обяснява  че е Шофьор №1. "Това е Фончо 2, той ни вози. Тарикатчето на мама, шифиор №1" радва се жената. Във видеото се чува и мъжки глас, който дава наставления наневръстния шофьор. Той от своя страна спокойно и уверено кара по улиците на на махалата /най- вероятно в Пещера/ и дъвче дъвка. 

В следващата серия от семейното видео Фончо влиза в ролята на сурвакар. Действието се развива в къщата на дядо му, която е обзаведена като декор за боливудска продукция, а бабата на младежа е с такова количество златни бижута по себе си, че може да накара и Шехерезада да си изгризе ноктите от яд. Фончо , който също е с накичен с масивен ланец, сурвака с 22- каратова сурвачка - сноп дрянови пръчки, увити със златна верига. Дядото гордо закичва внука с 2 банкноти по 50 паунда , като го уверява, че всичко което има, ще е негово. 

Фончо 1 държи и прочуствена реч на фона на българския химн, в която благославя цялото семейство, поздравява приятели и роднини из Европата , а след това пожелава година без корона. 

Снимки от фамилните "албуми" показват също как малкия Фончо се радва на нов газов пистолет, а баща му  си прави селфита с пачки паунди. 

Очевидно семейството има собствени стандарти на живот и възпитание, които не винаги съвпадат с общоприетите норми. Но това все пак е работа на социалните и полицията, тъй  като да сурвакаш дядо си със златна сурвачка не е престъпление, но 10 - годишен зад воланана БМВ със сигурност е. Макар и да е внук на Фончо Първи. 

Всъщност дядо му има правилна философия за живота. Качил я е в профила си:

Къща ли купуваш?

Дръж си устата затворена!

Нова кола ли купувате?

Дръж си устата затворена!

Обичате ли и сте обичани?

Дръж си устата затворена!

Ще се жениш ли?

Дръж си устата затворена!

Развеждаш ли се?

Дръж си устата затворена!

Отиваш на почивка?

Дръж си устата затворена!

Повечето от причините, поради които мечтите ни не се сбъдват, са защото грешим като споделяме с хора, които твърдят, че са "приятели".

Завистта и ревността са достатъчни за хората да нахранят и унищожат това, което е можело да бъде, преди да се случи

Дръжте си устата затворена Повечето от вашите " приятели " желаят да ви видят добре, но никога по-добре от тях.

Но очевидно не я спазва.