Сузанита успя да произведе поредния скандал около себе си, пускайки скандален видеоклип, на който пее заедно с баща си Орхан Мурад. Дни наред негативните коментари на възмутени потребители не стихват, а пловдивчанката въобще не се трогва. 

Тя постоянно бълва снимки в личния си профил, на които показва средни пръсти и се снима разголена, а дори в най-разкрепостените страни 15-годишна няма право да се показва гола на снимки.

Тези момичета са на възрастта на Сузанита ( дъщерята на Орхан Мурад...обладана от Луцифер и Буда).

Те не си "клатят яките дупари", но през тази седмица спечелиха медали от Световни и Европейски първенства по лека атлетика и подобриха рекордите на България.

"Имената и постиженията им явно не са достатъчно интересни за обществото ни. Проблемът не е, че момиче в 7-ми клас показва средни пръсти...полугола. Проблемът е, че това е по-голямо събитие от титлите на тези момичета" - пише потребителят Николай Николов в социалната мрежа Фейсбук.

Същевременно пловдивчанката Сузанита се похвали с нови татуировки и поредна доза хиалурон в устните. Вещи в сферата с подобренията обаче прогнозират, че все някога тези неща ще й се отразят пагубно. На 30 години, например, ще изглежда много по-стара отколкото действително ще бъде.



Не закъсняха и подигравателни колажи, които обиколиха социалните мрежи, а коментарите под тях са кой от кой по-цветущ. На една от снимките, по повод новите устни на разкрепостената пловдивчанка, тя дори бе сравнена с шаран и маймуна.