37-годишният Каз Джеймс живее в Селфорд, предградие на Манчестър и работи като мениджър на магазин. Но тази част от живота му означава много малко за него, защото по думите му, той никога не се е усещал като човек. В душата си той е… Куче!

По думите му той разбрал това още като малък. Той се чувствал "луд" и изпитвал трудности в общуването, докато започнал да приближава 20-те и позволил на вътрешното си "аз" да излезе на повърхността.

Сега той яде от кучешка купичка, лае хората, носи предмети в зъбите си и се глези с кучешки лакомства. Извън работа той носи маски, също така и каишка, а специално поръчаният му кучешки костюм струва $2500 (около 4,350 лева).

Каз е автор на книгата "Как да възпитаме човек-куче". Той се преместил в Манчестър от Норфолк през 2005 година, за да си организира правилен кучешки начин на живот.

"Да бъда куче – това е целият ми живот, - казва Каз. – Държа се така, както трябва да се държи едно куче – нося каишка, лая познатите си. Ако срещам други кучета, също ги лая. Хората понякога реагират много забавно".

Превод и редакция: Trafficnews.bg