Бежанците удряли Динко Вълев с метално желязо, докато се опитвал да ги залови, разказа ямоблията след екшъна вчера на АМ „Тракия”.  

„Удряха ме с някакво метално желязо, приличаше на кози крак. Хванах единия и започнах да го дърпам към асфалта, другите се скриха в гората. После се обадих на 112 и дойде полицията”, разказва Динко.

Когато хванал единия от бежанците, останалите от трафикантската банда му се нахвърлили отгоре, а един извадил кози крак, с който започнал да удря ямболията.

Припомняме, че Динко пътувал към столицата, когато видял група от 35 човека да бягат към гората край Ихтиман. Веднага след това, Вълев публикува две видеа в личния си профил, като на едното от тях той задава въпроси на един от афганистанците, който го ударил, в опит да се спаси и да избяга. 

От клипчето става ясно, че бежанците, скрили се в гората, са около 10 души и отиват към Сърбия. На следващото публикувано видео се вижда пристигналият на място полицейски патрул, а въпросният чужденец е с белезници. 

"Аз съм без думи" - пише Динко Вълев. Преди няколко години, той лично залови група сирийци, проникнали у нас. Мястото бе на метри от границата с Турция, близо до село Долно Ябълково. Тогава, от гората излизат 11 мъже, три жени и едно дете, както по-късно става ясно - от Сирия.

Динко се завърна! Залови нова група бежанци на АМ "Тракия""Ловецът на бежанци" пътувал към столицата, когато видял група от 35 човека да бяга към гората