Баща от Тексас се превърна в интернет сензация след като превзе профила на дъщеря си в Instagram. Причината за действията му – 15-годишната тийнейджърка поканила момчета у дома на пижамено парти.
Една грешна стъпка и нарушаване на правилата вкъщи дават на Маделин урок за цял живот, а баща ѝ се превръща в колортина личност в интернет.

След като момичето води момчета вкъщи и родителите ѝ я хващат, те ѝ дават правото да избира между две наказания. Един месец без телефон или за две седмици да предостави профила си в социалните мрежи на баща си. Момичето избира втория вариант, без да подозира какво може да се случи.

Баща ѝ Лари в продължение на 14 дни редовно публикува снимки и клипове. Той открито се шегува с навиците на дъщеря си. Лари танцува, носи провокативни къси тениски и панталони за тийнейджърки. Мъжът позира в различни пози с дрехите на дъщеря си. И така публикациите му ставали все по-популярни, показа Bg on air.

Дори се превръща в сензация сред съучениците на Маделин. Те редовно проверяват профила ѝ, за да видят какво прави баща ѝ. Лари се сдоби с цяла армия от последователи. Още след първия ден от наказанието, Маделин казала на баща си, че е готова да прекара един месец без телефон, но Лари гордо заявил, че има прекалено много идеи.