Потребител засече и снима измама в столична бензиностанция. Клип в социалните мрежи показва как мъж държи пистолет за бензин без да зарежда и въпреки това цифрите на колонката растат.

Става въпрос за бензиностанция на столичния булевард "Владимир Вазов".

"По принцип никога не си сипвам горивото сам, но този път реших аз да го сипя, това е клип как продължава да отчита дори когато и пистолета е изваден. НЕ е натиснат спусъка!!! Моля за адекватни коментари, как и какво мога да направя, за да се вземат нужните мерки и санкции!", пише мъжът, станал жертва на петролната измама.

Не стига, че плащаме безумно високи цени - 2.35 за дизел и почти 2.20 за бензин. Не стига, че горивата се разреждат с вода, не стига, че колонките отчитат повече, отколкото реално си сипал, но и да върти пари, без да зареждаш!? Възмущават се хората под поста му.

"На един колега в 30-литрова газова бутилка му бяха заредили 41 литра газ", гласи един от коментарите под публикацията.

"Обирджии!", пишат други. Трети пък призовават измамения мъж да сигнализира в Комисията за защита на потребителите. Четвърти обясняват как подаването на сигнал нямало смисъл, защото институцията нямало да реагира.

 

 

Хора моля ви се да подминете, ако не ви харесва, никой не карам на сила, ако има да пише нещо смислено добре. Писнало ми...

Posted by Valio Blagoew on Wednesday, June 5, 2019