Всяка жена мечтае да изглежда добре и да се чувства добре в кожата си. Независимо от годините, добре поддържаните дами винаги успяват да се откроят със сияйно излъчване, високо самочувствие и усмивка, без притеснение, че някоя бръчка ще излезе на показ.

Признаците на стареене невинаги са в резултат от годините, а по-скоро от лоша грижа за кожата. Голяма част от представителките на нежния пол се примиряват, че няма изход и дори оставят външния си вид леко встрани, под предлог, че никой не може да стопира времето. Това обаче не е така! Здравословното хранене, балансирания начин на живот и най-вече правилната козметика могат да направят истински чудеса с вашата кожа.

Ако и вие искате дългосрочна красота, доверете се на продуктите на Dееp cosmetics – вашето решение за сияйна, здрава и хидратирана кожа, с невероятно ренегериращо и подмладяващо действие.

Dееp cosmetics е висококачествена израелска козметика на натурална основа, специално разработена спрямо изискванията на съвременната жена. Серията се състои от 11 продукта, които изцяло покриват нуждите на вече застаряващата кожа. Най-новата в България козметика е изцяло хипоалергенна, което я прави подходяща и за най-чувствителната кожа. С доказания си състав и включени иновации, продуктите дават нужната хидратация и подхранване на кожата, борят се с видимите следи на старостта и са сигурна превенция, ако не желаете да се оставите на времето.

Deep cosmetics се препоръчва за момичета и дами ценящи качествената и високоефективна козметика, стремящи се към съвършенство и без компромис за своята кожа.

Положителни отзиви и видими резултати дават много от клиентките, доверили се на продуктите на марката. Сред тях попада Станислава Маджарова, която страда от заболяването лупус и най-сетне е намерила решение за подуването на лицето си, именно с продуктите на Deep Cosmetics.

“Подуването на лицето ми изчезна. Аз съм живият пример за наистина доволен клиент!” – споделя Станислава Маджарова.

 Ето какво още разказа пред Trafficnews дамата, доверила се на козметичния бранд:

- От къде научихте за марката Deep Cosmetics?

- За марката и продуктите на Deep Cosmetics научих от социалната мрежа Фейсбук. Попълних анкета, след което спечелих подарък – безплатна процедура, за която бях информирана по мобилния си телефон.

- Какво всъщност представлява тази безплатна процедура?

- Тя се състои в направата на основна компютърна диагностика на кожата на лицето, с която се установява състоянието на кожата и трае около 40 минути. Веднага след като разбрах за подаръка отидох до козметичния център, където бях посрещната от усмихнати и вежливи консултанти. Започнахме с демонстрация на процедурата, която се прави по 5 показателя – хидратация, почистване и гладкост на кожата, капиляри, пигментни петна и бръчки.

За целта, консултантите намазаха само едната половина от лицето ми с продукти от серията, за да мога да видя нагледно разликата между двете половини. Почувствах се изключително добре, а резултатът беше повече от впечатляващ, много ми хареса!

- Обвързана ли е процедурата със закупуването на продукти?

- Момичетата ми дадоха да разгледам каталог с продуктите на марката Deep Cosmetics. Никой не ме е обвързвал с покупка, действията бяха единствено и само по моя преценка и според бюджета, който мога да отделя, ако реша да си закупя нещо. Предложени ми бяха два комплекта – малкият, който беше на цена от около 1000 лева и голям, който беше по-скъп. Аз избрах малкия комплект, който включва 5 продукта и един подарък, с което стават общо 6.

- Какви продукти съдържа малкият комплект и имаше ли резултати след употребата им?

- Комплектът съдържа продукти, които са подходящи за моята кожа. Те се избират от консултантите в центъра, след като излезнат резултатите от направената по-рано компютърна диагностика. Чрез нея много прецизно се установява в какво състояние е кожата и от каква точно грижа се нуждае тя. След закупуване на продуктите, получих и редица професионални съвети и насоки как най-правилно да се грижа за своята кожа, така че да има най-голям и бърз ефект. Като бонус получих и безплатни детайлни компютърни диагностики, от които можех да се възползвам всяка седмица, в продължение на една година. Резултатите не закъсняха. Първите видими резултати получих месец, след редовно ползване на продуктите от комплекта.

- За колко време стигат продуктите от комплекта?

- След направената ми безплатна диагностика аз отново посетих центъра, за да ми бъде направена и цялостна диагностика, с която да се определи как точно да използвам закупените продукти. Консултантите ми обясниха, че козметиката ще ми стигне за около година, година и половина.

Всеки клиент, останал доволен от безплатната процедура, има възможност на препоръча и свои приятелки, които също да си направят компютърна диагностика, напълно безплатно. При закупуване на продукти, плащането може да бъде направено в брой, с карта, през банка – според избора и удобството на клиента. Когато наш клиент закупи продукти на Deep Cosmetics, той не го купува просто ей така, а ни посещава през целия период на обгрижване. Още при първата безплатна процедура, те се сдобиват със свой профил в системата за диагностициране и всеки месец се наблюдава как се отразяват на кожата прилаганите продукти.  Идеята е дамите сами да наблюдават резултатите и подобрението, защото ние гарантираме за резултатите. Важно е клиентите ни с времето да свикнат как правилно да употребяват продуктите – малки количества (колкото грахово зърно), начина за нанасяне и други. Нашите клиенти имат 5 обучителни процедури, като в период от 5 седмици те идват на консултации, за да свикнат как правилно да нанасят продуктите. „ - разказва управителят на студиото на Deep cosmetics в Пловдив Виктория Кьосева.